Retraite vanuit de kapel – 23-25 januari 2015

De stichting Adoremus (Simone FAber, Piroska Rácz) nodigen eenieder van harte uit voor de retraite van vrijdagmiddag 23 tot zondagmiddag 25 januari 2015. Deze retraite is bedoeld voor iedereen – jong en oud – die zijn of haar relatie met de Heer wil verdiepen, én de verbondenheid met andere trouwe bezoekers van de kapel. Op het programma staan de dagelijkse H. Mis (ook op vrijdagavond), inleidingen, gezamenlijk gebed en aanbidding van Jezus in het allerheiligst Sacrament, en mogelijkheid tot het ontvangen van het sacrament van boete en verzoening. De retraite, die voor een groot deel in stilte zal plaatsvinden, wordt geleid door Pater Antonius Maria Sohler van de Familie van Maria. Het thema wordt nog bekend gemaakt.

De retraite vindt plaats in Mariapolicentrum Mariënkroon, Abdijlaan 6 te Nieuwkuijk, bij Den Bosch. Dit is goed bereikbaar per trein en aansluitend bus en een wandeling van ca. 15 minuten. Als u slecht ter been bent kunt u worden afgehaald vanaf station ’s-Hertogenbosch, geeft u dit dan aan bij aanmelding.  U kunt natuurlijk ook met de auto komen. Wilt u met iemand met een auto meerijden vanaf de kapel en kunt u dit niet zelf met kennissen afspreken, dan kunt u dit bij de aanmelding aangeven. Dit kan dan voor uw worden geregeld (mits er genoeg chauffeurs zijn). Er wordt dan een bijdrage gevraagd in de benzinekosten van € 10 voor de chauffeur. Mariënkroon is een mooi, nieuw gebouw met comfortabele één- en tweepersoonskamers, alle met eigen sanitair, en is omgeven door een eigen natuurterrein. De bijdrage in de verblijfskosten bedraagt € 125 per persoon (ongeacht het type kamer). Mocht de bijdrage voor u een probleem zijn, laat u het dan weten, dan wordt een oplossing gezocht.

Inschrijven is mogelijk zolang er plaats is, maar uiterlijk tot 5 januari 2015. Na deze datum ontvangt u van ons bericht over wijze van overmaken van de bijdrage en over met wie u mee kunt rijden als u dit wenst, en alle overige details.

Hebt u vragen of wilt u zich aanmelden? Mailt u dan even met Stichting Adoremus, adoremus@fastmail.fm.