Ida’s Koffiekamer 12 oktober 2014

Ida’s Koffiekamer – 12 oktober – het beeld van Maria van Fatima op bezoek

Aanstaande Ida’s Koffiekamer komt een heraut van ‘de Herauten van het Evangelie’, broeder Aldo Leone, ons bezoeken, samen met een beeld van Maria van Fatima.

Het bijzondere aan het beeld is, dat het een kopie is van het originele beeld van Fatima. Deze Herauten van het Evangelie hebben één van de drie kopieën van het originele beeld van Maria van Fatima onder hun hoede gekregen en reizen daarmee de wereld rond. Zij bezoeken samen met Maria de gezinnen, de gemeenschappen, geloofsgroepen, om daar ook in de huiselijke kring een Toewijding aan het Onbevlekt Hart van Maria te doen.

Dit bijzondere apostolaat is geïnspireerd door de inmiddels heilige Paus Johannes Paulus II, die nadrukkelijk opriep om onder de mensen en te midden van de gezinnen te gaan evangeliseren. Hij gaf ook opdracht om hiertoe drie kopieën van het beeld van Maria van Fatima te maken. Broeder Aldo zal daarover meer vertellen.
Gezamenlijk zullen we bij dit beeld van Maria van Fatima een Toewijding aan het Onbevlekt Hart van Maria en het Allerheiligst Hart van Jezus uitspreken.

Hartelijk welkom in het Vossius Gymnasium, Messchaertstraat 1, 1077 WS Amsterdam

Het programma:

12:30 – 13:00 Koffie en Thee
13:00 – 13:45 Lezing Broeder Aldo Leone
13:45 – 14:00 Pauze
14:00 – 14:45 Vervolg Lezing Aldo Leone en Toewijding aan het Onbevlekt Hart van Maria
14:45 – 14 :55 Rozenkrans van de Goddelijke Barmhartigheid
15:00 – 15:15 Afruimen. Wij vragen vriendelijk uw medewerking.