Sprekers

Sprekers tijdens de gebedsdag van aanstaande 19 mei zullen onder andere zijn:

Father Augustine Navaretnam
Een priester in Sri Lanka, van het bisdom Batticaloa. Hij is actief op vele terreinen binnen de Kerk aldaar, hij is onder andere docent aan een universiteit. Daarnaast is hij ook pastoor, en wel van een kerk gebouwd ter ere van de Vrouwe van alle Volkeren. Tijdens de tsunami van 2004 verloren zo’n 200 leden van een plaatselijke parochie hun leven. De overlevenden werden gehuisvest in hoger gelegen gebied, te Panichiyadi. In 2007 begonnen zij met de bouw van de kerk ter ere van de Vrouwe van alle Volkeren, die in 2012 werd voltooid.
Father Augustine zal ons vertellen over de bouw van de kerk, en over de verering van de Vrouwe in Sri Lanka.

De heer Arch. DI. Dr. hc. Walter Hildebrand
Afkomstig uit Wenen, Oostenrijk. Hij is emeritus honorair consul generaal van Slowakije, en werkzaam als architect. Hij zet zich op velerlei gebied in voor de Kerk in Oostenrijk, en heeft een bijzondere band met de Vrouwe van alle Volkeren, die hem geholpen heeft het geloof terug te vinden. Hij zal een persoonlijk getuigenis geven, en beelden laten zien van een kerk gebouwd ter ere van Maria als Koningin van de Vrede, die hij heeft ontworpen.

Prof. dr. Mark Miravalle
Professor aan de universiteit van Steubenville in de Verenigde Staten, en inmiddels een bekende gast op de gebedsdagen ter ere van de Vrouwe van alle Volkeren. Hij zal spreken over de verschillende acties die hij coördineert om haar boodschappen wereldwijd te verspreiden en bekendheid te geven aan het verzoek van de Vrouwe om het dogma van Medeverlosseres, Middelares en Voorspreekster.


Fatal error: Allowed memory size of 100663296 bytes exhausted (tried to allocate 82 bytes) in /home/deb22495/domains/devrouwevanallevolkeren.nl/public_html/gebedsdag2013/wp-includes/cache.php on line 621