DE KAPEL VAN DE VROUWE VAN ALLE VOLKEREN

MISTIJDEN

Actuele informatie over openingstijden, tijden van de H. Eucharistieviering, en de gelegenheid tot aanbidding van het Allerheiligste en het ontvangen van het sacrament van de biecht kunt u vinden op de website van de Familie van Maria.

ALGEMEEN

Het originele schilderij van de Vrouwe van alle Volkeren bevindt zich in de RK Kapel van de Vrouwe van alle Volkeren, Diepenbrockstraat 3 in Amsterdam-Zuid, niet ver van het RAI-Congrescentrum. Dagelijks komen hier pelgrims uit het binnen- en buitenland om voor de beeltenis van de Vrouwe van alle Volkeren te bidden en de H. Mis bij te wonen.

INFORMATIEMATERIAAL EN DEVOTIONALIA

In de Kapel van de Vrouwe van alle Volkeren kunt u bidprentjes, posters en afbeeldingen van de Vrouwe van alle Volkeren krijgen in verschillende talen, alsook kaarsen en rozenkransen.

U kunt de artikelen ook per post bestellen:

Kapel van de Vrouwe van alle Volkeren
Diepenbrockstraat 3
1077 VX Amsterdam
Nederland

Tel. 020 – 66 20 504
Fax 020 – 47 11 333
info@de-vrouwe.info

PELGRIMSGROEPEN

Geregeld komen er pelgrimsgroepen naar de Kapel van de Vrouwe van alle Volkeren. Zij kunnen er de H. Mis vieren en er is gelegenheid voor Aanbidding.  Als u een bedevaart wilt organiseren, neemt u dan a.u.b. contact op met de Kapel van de Vrouwe van alle Volkeren.

ROUTEBESCHRIJVING

Met de auto:
De Kapel van de Vrouwe van alle Volkeren ligt niet ver van de Ringweg A 10 rond Amsterdam, afslag S 109. Vanuit de richting Utrecht (A 2) Ringweg A 10 volgen richting Zuid en bij de eerstvolgende afslag (S 109) afslaan. Vanuit andere richtingen kunt u eveneens het best de Ringweg (A 10) volgen richting Zuid tot aan afslag S 109.
Als u de aanwijsborden RAI en S 109 volgt, komt u via de Wielingenstraat in de Diepenbrockstraat. De Kapel van de Vrouwe van alle Volkeren is aan een normaal woonhuis vastgebouwd. Let u dus op huisnummer 3. De ingang van de Kapel bevindt zich in het rechtergedeelte van het woonhuis.

Met het vliegtuig:
Vanaf luchthaven Schiphol is er een directe treinverbinding met de stations Amsterdam Zuid/WTC en Amsterdam-RAI. Vanaf station Amsterdam Zuid/WTC kunt u tramlijn 5 nemen richting Centraal Station tot aan de halte Stadionweg. Van daar is het nog 5-8 minuten lopen. Vanaf het station Amsterdam Zuid/WTC of Amsterdam RAI is het ca. 15 minuten lopen naar de Kapel (zie plattegrond).

Met de trein en tram of bus

er zijn verschillende mogelijkheden:

a) tot Amsterdam Centraal Station, daar verder met metro 52, uitstappen bij halte Europaplein (ca. 10 min. rijden). Vandaar is het ca. 10 minuten lopen.

b) tot Amsterdam Centraal Station, vandaar met tramlijn 24 richting VU Medisch Centrum, uitstappen bij halte Stadionweg (ca. 20 min. rijden). Vandaar is het ca. 10 minuten lopen.

c) tot station Amsterdam-Amstel, vandaar met bus 65 richting Haarlemmermeerstation, uitstappen bij halte Apollolaan (ca. 10 min. rijden). Vandaar is het ca. 6 minuten lopen.