Gebedsdag Düsseldorf

Tweedaagse busreis en dagbedevaart
naar de gebedsdag ter ere van de Vrouwe van alle Volkeren

30 mei 2015 in Düsseldorf

Op zaterdag 30 mei vindt er in Düsseldorf weer een gebedsdag plaats ter ere van Maria, Vrouwe en Moeder van alle Volkeren, net als voorgaande jaren in aanwezigheid van onze bisschop Mgr. Jozef M. Punt en Z.E. Joachim Kardinaal Meisner, en met een voordracht van P. Paul Maria Sigl, gebed, getuigenissen en aanbidding. Er wordt voor Nederlandse vertaling gezorgd. Vanuit de kapel van de Vrouwe van alle Volkeren worden twee bedevaarten georganiseerd: een tweedaagse busreis op vrijdag 29 en zaterdag 30 mei, en een eendaagse busreis op 30 mei.

Tweedaagse reis – Voor de tweedaagse reis vertrekken wij per touringcar op vrijdag 29 mei om 10.30 uur vanaf de kapel naar Düsseldorf. Er is ook een opstappunt bij afslag Maarsbergen aan de A12. Rond 14 uur komen we aan bij ons hotel, het comfortabele viersterrenhotel Günnewig Hotel Uebachs in het centrum van Düsseldorf. ‘s Middags kan men gezamenlijk of op eigen gelegenheid Düsseldorf bezoeken. De avondmaaltijd kan gezamenlijk of op eigen gelegenheid in de stad gebruikt worden. Op zaterdag 30 mei vertrekken wij om 8 uur vanaf het hotel. De gebedsdag begint om 8.30 uur, en wordt afgesloten met de plechtige H. Mis om 16 uur. Na afloop, uiterlijk rond 18.30 uur, vertrekken wij weer naar de kapel in Amsterdam, waar we om uiterlijk 22.00 uur aankomen.
De deelnemersbijdrage bedraagt € 95 per persoon indien u een kamer deelt, en € 115 per persoon bij een eenpersoonskamer. Hierbij is inbegrepen het vervoer per touringcar, overnachting met ontbijt, en een eenvoudig hapje/drankje in de bus op de terugweg. Voor eigen rekening zijn de avondmaaltijd op vrijdag en lunch tijdens de gebedsdag, verkrijgbaar in de hal.

Dagreis – Voor de dagreis vertrekken wij op zaterdagochtend 30 mei om 5.30 uur per touringcar vanuit Amsterdam Buitenveldert, vanaf supermarkt Jumbo naast bushalte Van Boshuizenstraat . U kunt in de naastgelegen woonwijk uw auto op zaterdag gratis parkeren. Ook is deze bushalte bereikbaar met het openbaar vervoer, nachtbus 354. Uiterlijk 22.00 uur zijn wij weer terug bij deze halte. De bijdrage voor de dagreis (uitsluitend vervoer) bedraagt € 35.

Aanmelden – Om u voor één van beide reizen aan te melden, vult u het onderstaande aanmeldingsformulier in. Kiest u voor een tweepersoonskamer, dan verzoeken wij u zelf af te spreken met wie u de kamer deelt en dit op het formulier aan te geven. Er is bovendien één driepersoonskamer beschikbaar. Opgave kan tot 15 mei of tot het maximum aantal deelnemers bereikt is. Na 10 mei ontvangt u bericht van ons over het overmaken van de reisbijdrage en overige details. Wilt u hier alstublieft op wachten met uw betaling?

Wij hopen dat u allen weer meereist om deel te nemen aan deze genaderijke dag, misschien zelfs met een vriend(in) of kennis die nog niet eerder een gebedsdag meemaakte! Hebt u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met Simone Faber of Piroska Rácz, email: adoremus[at]fastmail.fm

LET OP: Deze bedevaart is geen initiatief van de Stichting Vrouwe van alle Volkeren, maar van Stichting Adoremus. Gelieve bij vragen of opmerkingen contact op te nemen met de bovengenoemde personen.

Aanmeldingsformulier