Video compilatie van de Gebedsdag

Een korte terugblik op de gebedsdag

We mogen wederom terugkijken op een zeer geslaagde gebedsdag ter ere van de Vrouwe van alle Volkeren.
Op deze mooie zonnige Pinksterdag kwamen net als vorig jaar, gedurende de dag rond 1200 mensen om Maria te eren en elkaar weer te ontmoeten.

Er waren boeiende sprekers waaronder prof. Dr. Richard Russell uit Amerika, die sprak over veiligheid en vrede en “wat zeggen de boodschappen van de Vrouwe van alle Volkeren hierover.” Het was een zeer aansprekende en ongedwongen lezing met een persoonlijk tintje over zijn Nederlandse vrouw uit Kerkrade.

Read more »

Presentaties van de gebedsdag

Hieronder kunt u de presentaties van de gebedsdag van afgelopen 12 juni in de Beurs van Berlage bekijken.


pdf Voordracht van Aartsbisschop Mgr. Ramon C. Arguelles
(datum: 2011-06-13, type document:pdf, grootte: 74.48 kB)


pdf Voordracht van Tony en Chona Montinola
(datum: 2011-06-13, type document:pdf, grootte: 303.82 kB)


pdf Powerpoint presentatie van Prof. Dr. Richard L. Russell
(datum: 2011-06-13, type document:pdf, grootte: 912.24 kB)


pdf Lezing van Mgr. Ioan Chisarau uit Roemenië
(datum: 2011-06-13, type document:pdf, grootte: 141.42 kB)


Binnenkort volgt een video compilatie.

Foto’s van 12 juni

You need to upgrade your Flash Player

 

Radio Maria zend live uit

Radio Maria (AM 675 kHz) zal de Eucharistieviering met als hoofdcelebrant Mgr. Dr. J.M. Punt vandaag 12 juni 2011 live uitzenden.
U kunt ook online meeluister via: http://www.radiomaria.nl/

Radio Maria interview

AM 675 Radio Maria Nederland en Vlaanderen (Radio AM 675 kHz) heeft vandaag Dr. Bart Putter geïnterviewd omtrent de gebedsdag Vrouwe van alle Volkeren. Klik hier om deze interview te beluisteren.

Programma en sprekers bekend

Het definitieve programma en de sprekers zijn zojuist op deze website gepubliceerd onder het kopje “programma“. Tevens kunt u de flyer van de gebedsdag downloaden of ze gratis online aanvragen.

Hoofdspreker: Dr. Richard L. Russell

Prof. Dr. Russell

Prof. Dr. Russell

De hoofdspreker op de gebedsdag is Professor Dr. Richard L. Russell. Zijn toespraak zal als thema hebben: “The Lady of All Nations Messages on War and Peace“.

Richard L. Russell is hoogleraar aan de National Defense University en is ook buitengewoon hoogleraar aan de Georgetown University. Hij onderwees eerder het Amerikaanse buitenlandse beleid, veiligheid studies en internationale betrekkingen aan de Universiteit van Californië in Berkeley, George Washington University en de Universiteit van Virginia.  Russell diende ook zeventien jaar als een politiek-militaire analist bij de Central Intelligence Agency (CIA), waar hij veiligheidsvraagstukken in het Midden-Oosten en Europa analyseerde. Hij ontving tal van CIA Buitengewone Prestaties Awards, waarvan er twee voor zijn werk tijdens de Golfoorlog 1990-91 en 1999 Kosovo-oorlog.

Gebedsdag 12 juni 2011

Op 12 juni 2011 (Eerste Pinksterdag) zal in de Beurs van Berlage een gebeds- en ontmoetingsdag over de Vrouwe van alle Volkeren plaatsvinden. Op deze website kunt u de meest actuele gegevens raadplegen.

De toegang is gratis, maar zoals u kunt begrijpen wordt een bijdrage in de kosten zeer op prijs gesteld.  Zie verder bij donatie.

WordPress Themes

Powered by ChoppedCode, PHPlist